RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Trei medalii pentru pugiliştii gorjeni la CN de box pentru seniori

/ 23 septembrie 2010

Delegaţia gorjeană de la Campionatele Naţionale de box pentru seniori, care se desfăşoară în aceste zile la Bacău, se va întoarce acasă cu trei medalii.

Trei dintre pugiliştii gorjeni, toţi trei fiind legitimaţi la CS Pandurii Târgu Jiu, deplasaţi la această competiţie au ajuns să boxeze în semifinale, însă doar doi dintre aceştia pot ajunge în finalele categoriilor, asta pentru că Petrişor Gănănău şi Adrian Motorga vor încrucişa între ei mănuşile într-una dintre semifinalele categoriei +91 kg şi doar unul dintre cei doi va avea şansa pentru a lupta pentru titlul de campion naţional, Petrişor Gănănău pornind evident cu prima şansă. Veronel Tărău s-a calificat şi el în penultimul act al competiţiei la categoria sa, meciurile din semifinale disputându-se vineri, de la ora 18:00, confruntările urmând a fi transmise în direct pe TVR 3.

Coordonatorul lotului gorjean la Campionatele Naţionale de la Bacău, maestrul Ninel Geică, spune cu amărăciune că în ciuda rezultatelor bune şi a campionilor scoşi pe bandă rulantă, boxul în Gorj nu mai este susţinut: “Noi suntem Perla Olteniei în boxul seniorilor. Suntem singurii din Oltenia medaliaţi, dar degeaba… De la 1 septembrie sunt şomer după ce catedra de box de la CSS Târgu Jiu s-a desfiinţat”, a declarat Ninel Geică.

www.sportingorj.ro

Comentează!

1 Comentariu până acum

  • DORU spune:

    ALOOOOOO da de ce nu este in mijlocul sportivilor antrenoarea GEICA LEONTINA pentru ca ea este marea antrenoare de la PANDURI de ce face deplasarea barbatusu care zice ca este somer OARE CUM SE FACE DECONTAREA DELEGATIEI poare stiti voi cei abilitati.Cati boxeri m-ai sunt la panduri SALA GOALA astia sunt de la SADU ia adus Geica sa poata sta angajata nevastasa.PACALIM STATU F BINE.

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.