RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Gorjeni medaliaţi la Campionatele Naţionale de Box pentru juniori

/ 5 mai 2010

Târgu Mureşul a găzduit finalele Campionatelor Naţionale la Box, competiţie rezervată pugiliştilor născuţi în 1994 şi 1995.

Printre cei 179 boxeri din toată ţara ce au luat startul în această competiţie s-au aflat şi zece gorjeni, trei dintre ei întorcându-se acasă cu medalii. Toţi cei trei boxeri gorjeni s-au oprit în semifinalele categoriilor în care au concurat obţinând în acest fel medalii de bronz.

Clubul Jiul Rovinari a fost cel mai medaliat club gorjean la această competiţie, Marian Băzăvan, la categoria 57 kg, şi Claudiu Simescu, la categoria 60 kg, au urcat pe cea de-a treia treaptă a podiumului de premiere la Târgu Mureş, lucru pe care l-a făcut şi Alin Mucioiu, la categoria 66 kg, boxer al clubului Pandurii Târgu Jiu, sportiv care a avut însă ghinionul de a se accidenta în semifinală. Din păcate, din cauza acestei accidentări, Alin Mucioiu nu a ratat doar ocazia de a se întoarce de la Campionatele Naţionale cu o medalie mai strălucitoare, ci şi posibilitatea de a boxa la Campionatele Euoropene: „Băiatul acesta a avut un ghinion fantastic. A început forte bine competiţia după care, în semifinală a suferit o fisură la articulaţia cotului şi asta îl va costa destul de mult. Mucioiu este component al lotului naţional de juniori cu care trebuia să participe la sfârşitul acestei luni la Campionatul European de juniori de la Lvov, în Ucraina”, a declarat pentru www.sportingorj.ro Ninel Geică.

www.sportingorj.ro

Comentează!

2 Comentarii până acum

  • ionescu bogdan spune:

    Alin este cel mai bun prieten al meu si stiu k munceste k greu la antrenamente si k medalile p care le-a luat sunt luate k multa sudoare si munca

  • ionut spune:

    Claudiu Simescu a fost coleg cu mine in clasa a-7-a lasc gen nr 1

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.