RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Grigoraș: „Va fi extraordinar de greu să menținem ritmul din turul campionatului”

/ 16 februarie 2012

Grigoraș cere timp pentru cei din linia a doua veniți să-i înlocuiască pe cei plecați în această iarnă, tehnicianul echipei gorjene considerând că este imposibil ca încă de la primele meciuri să se atingă nivelul de omogenitate ce a adus rezultatele din ultima vreme pentru echipa gorjeană.

„Acum toți trebuie să fie conștienți că Pandurii a slăbit față de turul campionatului, să fie realiști de faptul că va fi extraordinar de greu să menținem ritmul din turul campionatului. Chiar dacă vom aduce 2-3 jucători, e o perioadă destul de scurtă pentru a se integra și de a îi înlocui la același nivel pe cei care au plecat. Deja trecuse un an și jumătate, doi ani chiar și lucrurile începuseră să meargă foarte bine. Acum e nevoie de timp și pentru cei care vor veni din linia a doua, de la tineret, sau pentru eventualele transferuri, care, deocamdată, în afară de Ungurușan, nu sunt…”, a declarat Grigoraș, pentru site-ul oficial al Pandurilor, despre modul în care echipa va evolua în noua componență.

Din această primăvară, Pandurii nu se va mai baza pe Chiricheș, vândut Stelei, Stromajer, cedat celor de la Oțelul, și Vranjes, împrumutat la CFR Cluj, în vreme ce Băcilă și Pleașcă ar putea reveni pe teren abia pe final de campionat, iar Rusu va pierde și el primele 4-5 etape.

 www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.