RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Condescu nu e îngrijorat după înfrângerile suferite în Antalya

/ 22 ianuarie 2012

Pandurii a început pregătirea de iarnă cu două înfrângeri în Antalya, ambele partide fiind pierdute cu 1-0 în fața unor echipe din 2Bundesliga.

Chiar dacă echipa sa nu a reușit în cele două meciuri nici măcar să înscrie un gol, Marin Condescu nu este îngrijorat: „A fost un joc de pregătire, cu încercări, mai multă ambiție inutilă în repriza a doua, când se puteau și accidenta, reașezări pe posturi, dar un joc de pregătire bun. Jocul a avut ritm, nu a fost unul care să te facă să nu te uiți la el, dar, din păcate, am luat bătaie. Nu mă neliniștesc aceste înfrângeri. Nu aceste prime 2-3 meciuri sunt cele care să definească evoluțiile noastre în debutul returului, când avem două meciuri foarte grele, în deplasare cu Brașovul și acasă cu Dinamo”, a declarat președintele Pandurilor după eșecurile gorjenilor în fața celor de la Karlsruher și Energie Cottbus.

www.sportingorj.ro

Comentează!

7 Comentarii până acum

  • Liviu spune:

    mai lasati-ne cu articole despre profitorul asta si parerile lui de specialist s-a vazut pana acum in prima divizie de 7 ani ce performante mari a vrut sa faca

  • spaga spune:

    singura ta realizare dn.condescu e ca ai tinut aceasta echipa in liga 1 prin magarii.. ai luat locul altei echipe..ai cumparat locul anul trecut.. ai facut magarii cu ti..nu iordache.. pe plan sportiv ai 2 retrogradari si in fiecare an echipa s.a batut la retrogradare..
    Sa vedem ce s.o intampla in returul acesta..

  • fan panduri spune:

    pai daca il tine pe nistor pe banca sa il bage titular joac foarte bine la mijloc,nu intelegem de ce nu il baga titular sa mai scoata si pe alti de exemplu voiulet nu mai face nimica nici nu poate sa mai alerge si joaca tot cu el titular pai cum sa castigati?,pintili e cel mai bun

  • dan spune:

    la fotbal e varza condescu dar la bani negri si comisioane este nr.1. Din pacate echipa a ramas la mana lui si se va alege praful de acest club care mai mult cheltuieste cu staful prin antalya si aduce in probe jucatori de liga 5-a,doar de ii va lua moca si va scoate bani buni pe ei.Pt condescu banii joaca mai bine ca echipa…….

    • dan spune:

      bietul grigoras nici nu mai cere jucatori din respect ca i-au adus copilul alaturi la echipa insa in retur ne ducem pe 12-13 cu acest lot…..nu avem extreme si atacanti deloc dar mai recunoaste cineva….

      • KKK spune:

        Bha sunt doar 2 meciuri de pregatire vin dupa nici 2 saptamani de pregatire…inainte de meciuri au avut antrenamente fizice nu mai vb aiurea…sa vb dupa stagiu 2 de pregatire cand or sa conteze amicalele pt definitivare primului 11 si al lotului…

        • dan spune:

          kkk- ai sa te convingi de echipa cand se vor accidenta 2-3 titulari si nu vei avea cu ce sa-i schimbi…..
          s-a vazut ca nu avem jucatori pe benzi si te vei convinge din toate amicalele si in campionat….
          asa am facut mereu si nu am spus lucrurilor pe nume si am retrogaradat de 2 ori….multumeste-te cu putin si putin vei avea…..

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.