RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Nikolic știe cum să câștige meciul cu Gazul: „Nu trebuie să ne oprim să jucăm!”

/ 12 ianuarie 2012

Slobodan Nikolic crede că Gazul a pierdut din omogenitate prin plecarea lui Howell și absența lui Drăgușin deși echipa ardeleană a adus doi jucători foarte buni.

„Poate e bine pentru noi că Mediașul are doi noi jucători, pe Zigeranovic sub panou și pe Tomeljak pe pozițiile 1 și 2. Howell și Drăgușin erau mult bine mai integrați în echipă, jucau acolo de doi ani, au câștigat sezonul trecut Cupa României și cred că cei doi nou veniți vor avea nevoie de ceva timp pentru a se integra la rândul lor și de a ajunge la o bună formă”, a declarat Nikolic despre diferența dintre echipa medieșeană cu Howell și Drăgușin și cea cu Zigeranovic și Tomeljak.

Tehnicianul Energiei spune că echipa sa nu trebuie să cedeze lupta în meciul de sâmbătă și să elimine momentele moarte pentru a putea emite pretenții la victorie: „Avem o misiune la acest meci. Nu trebuie să ne oprim să jucăm, indiferent dacă Mediașul va conduce cu 15 puncte noi trebuie să jucăm până la capăt. Trebuie să ne apărăm bine, să recuperăm bine, să plecăm bine pe contraatac și să ne repliem bine în apărare pentru a cîștiga. În fiecare meci avem o perioadă de circa cinci minute, o perioadă neagră. Dacă această perioadă nu se va repeta la meciul cu Mediașul, atunci cu siguranță avem șanse să câștigăm”, a mai declarat Slobodan Nikolic.

www.sportingorj.ro

Comentează!

2 Comentarii până acum

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.