RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Nikolic vrea trei jocuri amicale la Târgu Jiu în ianuarie

/ 14 decembrie 2011

Slobodan Nikolic spune că nu știe de ce echipa sa joacă mai bine în deplasare în acest sezon decât pe teren propriu, însă spune că un motiv ar putea fi acela că echipa este una nouă și mulți dintre jucători nu s-au acomodat încă cu atmosfera și publicul de la Târgu Jiu.

„Nici eu nu înţeleg de ce jucăm mai bine afară. Cred că am făcut o greşeală înainte de sezon şi am jucat doar un meci acasă, cel cu Craiova, când am pierdut. Poate asta e o greşeală. Din experienţa din sezonul trecut, publicul a ajutat foarte mult jucătorii, acum sunt câţiva jucători noi şi ar avea nevoie de mai multe meciuri acasă. După meciul cu Mureş jucăm două meciuri acasă, cu Iaşiul şi apoi pe 14 ianuarie cu Gaz Metan Mediaş. Vreau ca până atunci să mai jucăm 2-3 amicale la Târgu Jiu”, a declarat antrenorul Energiei, Slobodan Nikolic. Acesta a dezvăluit faptul că meciurile despre care a făcut referire ar urma să fie făcute în compania celor de la  Vizura Smederevo, o echipă de primă ligă din Serbia, echipă care se află acum pe locul 6 în campionatul țării vecine.

Slobodan Nikolic a găsit și resurse pentru a glumi pe seama meciurilor pierdute acasă, dar și a faptului că la Energia sunt ceva restanțe financiare: „Poate că e mai bine că am pierdut acasă cu Oradea şi Ploieşti pentru că s-ar fi creat o presiune pe conducere. Domnul Surdu trebuia să găsească bani suplimentari pentru că având încă două puncte am fi fost pe primul loc sau imediat în spatele Timișoarei”, a mai spus tehnicianul plav al gorjenilor.

 www.sportingorj.ro

 

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.