RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Batin s-a ales cu 4 puncte de sutură

/ 28 noiembrie 2011

Cel care a participat activ la ultimele cinci goluri ale Pandurilor în Liga I, marcând trei dintre ele, Paul Batin, nu va putea continua seria bună începută datorită unei accidentări suferită la meciul cu Rapid.

Intrând în ultima jumătate de oră a meciului de la Vaslui, Batin a reușit să devieze mingea pentru Nistor la primul gol al Pandurilor și să-l înscrie pe cel de-al doilea în prelungirile meciului. Și la partida cu Rapid, Batin a fost la implicat în fazele care au dus la cele trei goluri ale echipei gorjene, după ce a obținut penaltiul din care Vranjes a deschis scorul, vârful Pandurilor a înscris o dublă cu care a închis tabela.

Din păcate, atacantul împrumutat de Pandurii în acest an de la CFR Cluj nu va putea juca în etapa viitoare, la Ploiești, în meciul cu Petrolul, Batin accidentându-se în finalul meciului cu Rapid. Marcos Antonio a avut o intrare criminală la glezna lui Batin, acesta a apucat să se ferească puțin, însă crampoanele rapidistului au produs o tăietură destul de adâncă. „Îmi pare rău de acest copil, s-a acomodat destul de greu la noi, iar când a reușit să-și facă loc în prima echipă și prinsese gustul golului a venit această acciodentare. Are patru puncte de sutură la gleznă și nu va juca la Ploiești. Să vedem dacă se vindecă acea tăietură și dacă va putea juca în celelalte meciuri pe care le mai avem de disputat în această iarnă”, a declarat pentru www.sportingorj.ro Gheorghe Avram, preparatorul fizic al Pandurilor.

Batin a adunat în tricoul Pandurilor 465 de minute pe teren în 11 partide, vârful maramureșean marcând trei goluri, toate în ultimele două întâlniri ale echipei gorjene.

www.sportingorj.ro

Comentează!

1 Comentariu până acum

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.