RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Stromajer ar putea avea soarta lui Vranjes

/ 22 noiembrie 2011

Atacantul sloven Jaka Stromajer încă nu și-a făcut apariția la antrenamentele Pandurilor, așa că tehnicianul Petre Grigoraș își pune deja întrebări în ceea ce-l privește.

„Stromajer este momentan absent, nici eu nu ştiu mai multe decât dumneavoastră, adică faptul că nici măcar nu este în oraş. Ce mai ştiu sigur e că eu îi antrenez doar pe cei care îi am la dispoziţie, iar astăzi jucătorul trebuia să fie aici, la dispoziţia clubului. Prin urmare, dacă se va confirma ipoteza aceea cu ruptura de Pandurii, s-ar putea ca şi Stromajer să aibă soarta lui Vranjes, adică o amendă conform cu regulamentul de ordine interioară al clubului şi drumul către echipa a doua. Eu unul aşa văd lucrurile… Deci, în momentul de faţă cred că cel mai bine ar fi să îi întrebaţi pe cei din conducere despre viitorul lui Jaka Stromajer”, a declarat Petre Grigoraș despre situația atacantului său.

În ultimele zile s-au făcut mai multe speculații pe seama plecării lui Jaka Stromajer din Târgu Jiu, poziția oficială a conducerii clubului gorjean fiind aceea că jucătorul are o problemă personală.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.