RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Grigoraş nu crede în „dezertarea” lui Stromajer

/ 21 noiembrie 2011

După ce conducătorii de la Pandurii au infirmat presupusul conflict între atacantul sloven Jaka Stromajer şi gruparea de fotbal gorjeană, iată că şi tehnicianul Petre Grigoraş vine să confirme această variantă.

Grigoraş pare să fie la curent cu situaţia jucătorului, excluzând din start o eventuală dezertare a slovenului din lotul său: „Despre situaţia lui Stromajer vă pot spune doar ce ştiu şi eu, adică faptul că are o problemă în familie şi este învoit. Ştiu asta pentru că mi-a dat telefon şi mi-a spus că vrea să plece pentru o perioadă acasă. Iar eu nu am avut nimic împotrivă, era oricum suspendat şi accidentat şi până azi nu ar fi avut voie să facă antrenemant. Însă, când o să ajung la Târgu Jiu, probabil că o să ştiu mult mai multe. Mi s-a explicat că înainte de a pleca, a încercat să-l sune pe domnul Condescu, dar nu i s-a răspuns şi ca urmare a vorbit doar cu Bălăeţ şi cu Băloi. Eu cred că Jaka să va întoarce la echipă, doar este sub contract cu Pandurii… ”, declară antrenorul Pandurilor.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.