RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Pârvulescu vrea o blondă cu noroc pentru Pandurii

/ 16 noiembrie 2011

Pandurii este una dintre cele opt echipe care au mai rămas în cursa pentru Cupa României Timișoreana, mâine, la Casa Fotbalului, la ora 16:00, urmând a avea loc tragerea la sorți pentru sferturile de finală ale competiției.

Președintele executiv al gorjenilor, Eugen Pârvulescu, spune că-și dorește ca și de această dată norocul să vină din mâna unei blonde: „Sper să avem noroc în continuare la tragerea la sorți. Până acum bila noastră a fost extrasă de o fată blondă și ne-a dat de fiecare dată meciuri pe propriul teren. Mi-aș dori să jucăm la Târgu Jiu cu Dinamo. Este cea mai galonată echipă din prima urnă, am face o rețetă bună la Târgu Jiu cu ei și am avea ocazia să ne luăm și revanșa pentru meciul din campionat de la București, când am dominat clar o repriză, dar am pierdut partida după un joc mai puțin reușit în partea a doua”, a declarat oficialul Pandurilor.

Pandurii face parte din Urna B, alături de Petrolul Ploiești, echipă pe care nu o poate întâlni în sferturi, așa cum nici FC Timișoara nu va putea fi un adversar pentru gorjeni deoarece este singura echipă din Urna C și va juca, în mod obligatoriu, contra unei echipe din prima urnă valorică. Adversarul Pandurilor va fi unul din Urna A, acolo unde se află Dinamo București, Oțelul Galați, Rapid București, FC Vaslui și Gaz Metan Mediaș.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.