RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Săptămână de reechilibrare pentru Pandurii

/ 14 noiembrie 2011

Antrenorul Pandurilor, Petre Grigoraș, a anunțat care sunt motivele pentru care echipa gorjeană va pleca mai devreme decât de obicei spre Vaslui, acolo unde va juca în etapa a XIV-a a Ligii I.

„Săptămâna asta e de reechilibrare. Plecarea în mini cantonamentul de la Slănic Moldova vrem să ne aducă un reviriment. Menirea cantonamentului este să echilibrăm echipa din toate punctele de vedere şi să fim aproape de Vaslui. E deplasarea cea mai lungă şi nu vreau să facem vreo 10 ore pe drum. Dacă ne ducem în situaţia asta suntem victime sigure, aşa mai avem o şansă”, a declarat Grigoraș despre plecarea echipei spre Vaslui încă de miercuri, în condițiile în care meciul cu echipa moldoveană se va disputa abia duminică.

Tehnicianul Pandurilor a părăsit deja Târgu Jiul în încercarea de a găsi cele mai bune terenuri de antrenament pentru echipa sa în acest mini cantonament, Grigoraș nefiind, în aceste condiții, lângă echipă mâine, când acesta va sărbători împlinirea celor 47 de ani.

www.sportingorj.ro

 

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.