RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Doar egal în Regie

/ 30 octombrie 2011

Fără trei piese grele din angrenajul echipei, Băcilă, Viera și Pintilii, și cu Chiricheș revenit pe teren după accidentarea din meciul cu Astra în ultimele 30 de minute de joc, Pandurii n-a reușit să obțină victoria ce ar fi urcat echipa, fie și temporar, pe podium.

Prima repriză a fost ceva mai animată, Pandurii a intrat decisă să tranșeze în favoarea sa partida, a dominat autoritar începutul de meci, dar după ratările lui Lemnaru, care în minutul 6 l-a driblat pe Popescu, dar a fost blocat de Patriche, sau Batin, care în minutul 22, excelent deschis de Cardoso, nu și-a găsit cadența și de la 13-14 metri a reluat slab din situație unu la unu cu portarul Sportului.

Studenții bucureșteni au observat fragilitatea defensivei pandure, una văduvită de aportul titularilor de drept din zona centrală, și în partea a doua a primei reprize au preluat ușor inițiativa. Curelea putea deschide scorul în minutul 25, dar Rusu a revenit după ce inițial a fost întors în careu de atacantul Sportului, iar apoi Mingote a blocat menținând tabela intactă. Lemnaru a finalizat slab, cu un șut peste poartă, un contraatac supranumeric al Pandurilor în înutul 28, în vreme ce Sportul a pus în pericol poarta lui Mingote prin Ferfelea, care a executat bine o lovitură liberă de la 17 metri, însă portughezul a fost la post. Ultimele ocazii ale primei reprize au aparținut Pandurilor, dar nici Cardoso, cu o foarfecă spectaculoasă în minutul 36, și nici Vranjes, cu un lob peste portarul Popescu, n-au reușit să deschidă scorul.

Repriza secundă a fost una ștearsă, fără nicio ocazie de gol la poarta bucureștenilor, în schimb Mingote a avut emoții la șutul din întoarcere al lui Curelea din minutul 50, Sportul fiind aproape de a marca și în minutul 66, la o fază extrem de cursivă de atac la care Lazăr a finalizat dezamăgitor, cu un șut moale pe centrul porții.

Omul în plus nu mai constituie un avantaj pentru Pandurii, a demonstrat-o în cupă contra Brașovului, când a avut și doi oameni în plus, dar și în meciul din Regie, Ghinga luând roșu direct după un atac violent asupra tibiei lui Chiricheș, jucător trimis pe teren de Grigoraș la închidere în ultima jumătate de oră de joc. Acest avantaj numeric de pe teren nu s-a materializat pe tabelă, Pandurii a ajuns greu în careul Sportului, iar odată ajunși acolo atacanții gorjenilor nu au fost deloc inspirați, mai mult decât atât, gazdele au fost aproape de a da lovitura în prelungiri, Curelea trimițând cu capul puțin pe lângă poarta lui Mingote, mingea fiind deviată în corner de Rusu.

Sportul Studențesc – Pandurii Târgu Jiu 0-0 (0-0)

Stadion „Regie” București, spectatori: 500

Sportul: Popescu – Patriche, Lung, Beța, Maxim – Târnăcop (min. 63 Lazăr), Lungu, Ghinga, Chețan (min. 76 Farmache) – Ferfelea (min. 85 A. Nistor), Curelea. Antrenor: Daniel Timofte.

Pandurii: Mingote – Pleașcă, Rusu, Cardoso, Vlad – Voiculeț, Nistor (min. 62 Chiricheș), Vranjes (min. 73 Al. Maxim) – Lemnaru, Batin (min. 80 Al. Grigoraș), Stromajer. Antrenor: Petre Grigoraș.

Cartonașe galbene: Târnăcop (min. 14), Chețan (min. 29), Curelea (min. 49) / Cardoso (min. 55), Voiculeț (min. 60)

Cartonaș roșu: Ghinga (min. 70)

Arbitri: Adrian Cojocaru – Ovidiu Artene, Daniel Hulubei.

 www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.