RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Ultimatum, dar pentru cine?

/ 27 octombrie 2011

În vreme ce veştile dinspre conducere indică un ultimatum pentru antrenor pentru partidele ce urmează, tehnicianul plav al Energiei spune că nu a primit un astfel de ultimatum, ci el şi-a fixat unul.

Când spui că-ţi dai un ultimatum, toată lumea se gândeşte la o demisie de onoare, nu însă şi antrenorul Slobodan Nikolic, care trimite ultimatumul pe umerii jucătorilor: „Eu, Slobodan Nikolic, îmi dau ultimatum. Avem trei meciuri, Asesoft, Timişoara şi CSM Bucureşti şi trebuie să câştigăm cel puţin un meci. Victoria cu CSM este obligatorie. Trebuie să jucăm şi bine, nu ca la Sibiu. Ultimatum e pentru jucători. Vor fi penalizări de 10-20% la salarii, poate pleacă 1-2 jucători… Trebuie să schimbăm ceva, poate încep pedepsele dacă lucrurile nu se schimbă în bine în joc. E o săptămână foarte grea”, a declarat antrenorul Energiei.

În ceea ce priveşte discuţiile avute cu conducerea clubului, Nikolic spune că s-au limitat la evitarea pe viitor a unor umilinţe precum cea suferită la Sibiu: „Nu a fost vorba de ultimatum, a fost o discuţie cu privinţă la înfrângerea ruşinoasă de la Sibiu. Nu e normal ca după trei sferturi să se înscrie 100 de puncte. Îmi e ruşine. E datoria mea să schimb situaţia minutelor a fiecărui jucător, şi strategia de abordare a meciurilor”, a mai declarat Slobodan Nikolic.

www.sportingorj.ro

 

Comentează!

4 Comentarii până acum

  • jeff spune:

    DE ABIA ACUM TI-AI DAT SI TU SEAMA CA TREBUIE SA SCHIMBI STRATEGIA SI MINUTELE JUCATORILOR?!!!! INCREDIBIL, CE DESCOPERIRE AI FACUT! POATE AR TREBUI SA-TI DIMINUEZI SI TU MINUTELE PE AICI, PRIN TARGU-JIU…

    • relu14 spune:

      Pai si daca vine alt antrenor ce mare branza crezi ca face?Daca nu sunt bani,nici performante nu poti sa ai…Cu lotul asta de jucatori poti sa aduci antrenor din NBA,rezultatele tot astea raman,din pacate…

      • gerula spune:

        Daca aduci antrenor din NBA, a doua zi ar trimite 2 jucatori in tara lor ,,vecina si prietena”. Numai atat sa faca si tot ar fi un pas inainte.

  • Mihai spune:

    Surse: Cumpanasu vb cu Theo !! Îl vrea innapoi !

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.