RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Energia, o echipă cu potenţial, dar oscilantă

/ 29 septembrie 2011

Antrenorul Slobodan Nikolic se fereşte să dea verdicte sau să compare actuala echipă pe care o conduce cu cea pe care a avut-o la dispoziţie în sezonul trecut.

Tehnicianul Energiei crede că echipa actuală are un bun potenţial, dar este tributară la capitolul experienţă, iar asta contează destul de mult în campionatul României: “Până acum în meciurile jucate în actuala formulă am avut oscilaţii în joc. Vreau o stabilitate, să jucăm constant pe tot parcursul unui meci. Avem potenţial, dar suferim la omogenitate. Trebuie să ţinem cont că anul acesta avem jucători noi, tineri, Guţoaia sau Fields nu au experienţa celor care au jucat anul trecut, atunci când era un Bigus, cu o experienţă foarte mare, sau Troupe şi Darby, jucători care au jucat trei ani în România şi cunoşteau stilul de joc, jucătorii din ţară sau arbitrii, lucruri importante. Cei doi americani sunt la prima experienţă în România, poate nu s-au adaptat încă, dar din partea mea îi aştept să confirme”, a declarat Slobodan Nikolic la conferinţa de presă dinaintea primului joc de campionat din acest sezon, cel de la Mediaş.

www.sportingorj.ro

 

Comentează!

1 Comentariu până acum

  • Marius spune:

    Si de ce nu au fost opriti in lot Darby si Troupe mister Slobodan ?
    Unde este nucleul de jucatori de anul trecut domnilor manageri de la Energia?
    Cred ca o sa vina lumea sa le dati banii inapoi pe abonamente cu petardele astea de jucatori.

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.