RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Grigoraş: „Am avut o echipă de gladiatori”

/ 23 octombrie 2011

Imediat după ultimul fluier al arbitrului Sebastian Colţescu la partida dintre Pandurii şi U Cluj, antrenorul Petre Grigoraş şi-a dat frâu liber bucuriei, mai mult decât oricând de la instalarea sa pe banca echipei gorjene.

Tehnicianul Pandurilor crede că victoria a fost una nu doar meritată, ci şi muncită: „Am avut o echipă de gladiatori care au sperat până în ultimul moment şi, din fericire, şi de data aceasta am reuşit să câştigăm. Prin muncă, dăruire, determinare totală. Cred că a fost o victorie meritată. Dacă au fost sau nu au fost cele două penaltiuri nu mai contează, una peste alta cred că victoria este meritată împotriva unei echipe foarte bune”, a declarat Grigoraş.

Bucuria victoriei l-a făcut pe Grigoraş să treacă cu vederea uşor penaltiul ratat în final de joc de Vranjes: „Nu sunt nemulţumit deloc. Bine că Vranjes a înscris o dată. Eram mai nemulţumit dacă rata două penaltiuri. El era primul pe listă pentru că execută de obiecei, al doilea era Pintilii dar el ieşise”, a explicat antrenorul Pandurilor situaţia executanţilor de la punctul cu var la echipa gorjeană.

www.sportingorj.ro

 

 

Comentează!

2 Comentarii până acum

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.