RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Slobodan Nikolic, mulţumit de apărare

/ 20 octombrie 2011

Unul dintre motivele de supărare avute de Slobodan Nikolic în primele meciuri din acest sezon a fost înlăturat, plavul declarându-se mulţumit de apărarea făcută de Energia în meciul cu Dinamo.

„Am făcut o apărare foarte bună, Brown nu a înscris prea mult, McCullogh deloc, sunt jucători care înscriu de obicei foarte multe puncte, însă în atac am suferit, au fost minute bune în care atacul nu a mers cum ne-am fi dorit. Sunt sigur că dacă nu am fi făcut o apărare foarte bună astăzi am fi pierdut meciul”, a declarat Slobodan Nikolic după meciul câştigat în prelungiri în faţa celor de la Dinamo. Acesta a mai adăugat şi că această victorie poate da un moral foarte bun pentru jucătorii săi înaintea meciului de la Sibiu: „Eu cred că acest meci a fost bun în perspectiva celui de la Sibiu pentru că încrederea a revenit în rândul jucătorilor. Pentru noi este o victorie importantă pentru încrederea pe care o vor căpăta jucătorii. Echipa a arătat o faţă nou, am fost conduşi cu patru puncte în ultimul minut, dar am avut un caracter puternic, o bună concentrare, am luptat, am egalat şi am intrat în prelungiri”, a mai adăugat tehnicianul Energiei.

 www.sportingorj.ro

 

Comentează!

3 Comentarii până acum

  • doarbaschet spune:

    Nu stiu daca am avut caracter puternic,buna concentrare, spirit de lupta,mai degraba noroc,dar stiu cu siguranta ca am avut o echipa modesta, cu un joc haotic. Sper din tot sufletul ca Darby va schimba ceva ,cel putin la nivel spectacular, pentru ca la nivel tactic,atat timp cat vom avea familia aici,este greu sa schimbam ceva.

    • ILoveEnergia spune:

      Eu zic ca in meciul trecut, Fields a fost la nivelul lui Darby din punct de vedere al spectacolului.

  • Mihai spune:

    Eu zic ca Stefan e parnaie ! Nu a reușit sa piardă meciul asta dar urmează ! Si Bratoloveanu si Gliga sunt mai utili in 30 de minute d joc ! Stefan asta numai figuri , disperat ca e Brandon mai bun ca el si arunca in disperare !

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.