RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Pandurii, o familie fericită

/ 13 octombrie 2011

Antrenorul Pandurilor crede că pentru a obţine rezultate bune, o echipă are nevoie de linişte în vestiar şi în jurul său, iar relaţiile dintre jucători trebuie să fie din cele mai bune.

„50% din rezultatele şi jocul echipei o constituie relaţia din vestiar dintre jucători şi conducerea tehnică. Cât e atmosferă bună de lucru, când vii la antrenament de plăcere şi nu forţat, atunci lucrurile sunt ok. Şi rezultatele pot fi mai bune decât nivelul echipei sau nivelul jucătorilor care îi ai în lot. Profiţi la maxim de tot”, spune Grigoraş despre condiţiile pe care o echipă trebuie să le îndeplinească pentru a visa la performanţă. Tehnicianul Pandurilor consideră că la echipa pe care o conduce există astfel de premise: “Este o familie în vestiar şi aş dori să rămână aşa cel puţin până la finalul campionatului. Indiferent de rezultate nu am încercat să schimbe ceva, nici după victorii sau înfrângeri. Cine sare căluţul se autoelimină pe o perioadă scurtă sau lungă. Am avut cazuri de astea, au plecat puţin pe sintetic să se antreneze. Am dat şi dovadă că nu sunt un tip ranchiunos şi atâta timp cât şi-a revizuit atitudinea l-am reprimit înapoi dându-i şi şansa să joace”, a mai declarat Petre Grigoraş.

www.sportingorj.ro

 

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.