RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Condescu a rezolvat dilema de la Pandurii: „Nu era o problemă de vestiar, ci de antrenor…”

/ 9 noiembrie 2010

După seria de rezultate foarte bune înregistrate de noul antrenor Petre Grigoraş, preşedintele clubului Pandurii, Marin Condescu, pare să fi găsit „cartea câştigătoare” în dreptul băncii tehnice gorjene.

După ce a văzut cu ochii lui revirimentul Pandurilor, Condescu spune că Grig ştie cum să-i motiveze pe jucători, spre deosebire de predecesorul acestuia, Ionuţ Badea. Totuşi, „mai marele” de la Pandurii a ţinut să-i mulţumească şi lui Badea pentru încercarea sa de a avea un vestiar unit la Pandurii: „Eu cred că Grigoraş a demonstrat în aceste meciuri că ştie să-i unească pe jucători şi ştie să-i motiveze pentru a câştiga. Nu era o problemă de vestiar, ci era o problemă de antrenor la noi. Pentru că sunt aceiaşi jucători şi începusem să credem că e o problemă de vestiar şi că nu s-a realizat coeziunea dintre cele două echipe. Însă trebuie să-i mulţumesc şi lui Badea pentru ce a făcut la echipă, dar şi lui Grigoraş, pentru că ştie să-i motiveze. Dar şi la jucători pentru că au înţeles că trebuie să joace indiferent cine este pe bancă.”, a declarat Marin Condescu. Atunci când vine vorba despre mijlocaşul Mihai Pintilii şi totodată căpitanul de echipă al Pandurilor, Condescu a părut mai mult decât tranşant: „Îmi place Pintilii şi îmi place toată echipa noastră. Nu vorbim acum de valoarea lui Pintilii, dar oricine, la un momentdat, va vrea să plece şi e liber să o facă.”

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.