RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Vranjes nu mai are de gând să părăsească Pandurii: „Plec împreună cu antrenorul”

/ 11 octombrie 2011

Mijlocaşul bosniac al Pandurilor, Stojan Vranjes, a împlinit 25 de ani şi are planuri legate de evoluţiile echipei gorjene.

„Pentru mine dorinţa e să fiu sănătos. Pentru Pandurii îmi doresc cât mai multe victorii şi să urcăm cât mai sus în clasament”, a declarat Vranjes, care în ultima perioadă a trecut prin două situaţii la Pandurii. Prima a fost una mai puţin plăcută şi s-a soldat cu suspendarea sa temporară şi exilarea la echipa a doua, însă problemele s-au rezolvat, iar cea de-a doua este legată de faptul că, după accidentarea lui Băcilă, Vranjes a fost mutat pe postul acestuia: „Trebuie să mă obişnuiesc pe noul post, nu avem prea multe soluţii, am vorbit şi cu antrenorul. E mai greu, nu e postul meu, dar pot juca şi acolo în dreapta. Mie îmi place ce am jucat înainte, sunt mai aproape de poartă”, a mai declarat Vranjes, care acum joacă aripă dreapta pentru Pandurii.

Legat de problema avută cu clubul gorjean, Vranjes spune că nu mai sunt probleme şi că este în cele mai bune relaţii atât cu antrenorul cât şi cu ceilalţi colegi de echipă: „Totul e bine aici, am rezolvat problemele, sunt prieten aici cu toţi. Nu mă gândesc să plec. Plec împreună cu antrenorul. Atmosfera e foarte bună, iar asta e secretul nostru în echipă”, a declarat mijlocaşul ofensiv al Pandurilor.

www.sportingorj.ro

 

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.