RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Familia Jiului Rovinari visează la promovare

/ 23 septembrie 2011

Constantin Podaru crede că una dintre căile ce pot conduce la succesul Jiului Rovinari este transformarea acestei echipe într-o familie unită.

Preşedintele grupării rovinărene spune că în cadrul echipei s-a strâns o frumoasă relaţie între jucători, antrenori şi conducere: „Am format o familie frumoasă la Jiul Rovinari. Suntem împreună şi la bine şi la rău. Antrenorul Cătălin Trofin a avut parte de un necaz în familie, socrul său a decedat şi am fost toţi alături de el, aşa cum sunt tradiţiile, cu o lumânare, aşa cum şi la bine am fost tot toţi, la nunta unui jucător de la Jiul, Alin Văcaru”, a declarat Podaru. Acesta mai spune că echipa a devenit una puternică, acum şi rezervele fiind pregătite să evolueze în prima garnitură: „Avem un lot destul de echilibrat, cu 15-16 jucători de valori aproximativ egale. Este destul de greu şi pentru antrenori să ia decizia în privinţa titularizării jucătorilor. În plus, am stabilit un sistem de premiere prin care vrem să stimulăm toţi jucătorii să se antreneze şi să îşi dorească să joace, chiar şi din postura de rezervă. Sunt procente diferite în acordarea punctelor în funcţie de poziţia în clasament a echipei, dacă suntem pe primele două locuri sunt anumite procente, dacă suntem sub aceste locuri avem alte procente”, a mai precizat Podaru.

În ceea ce priveşte promovarea, Podaru spune că Jiul se gândeşte la ea, dar nu este un obiectiv, ci la ceva frumos, care ar putea fi atins la finalul sezonului: „Am început să vorbim despre promovare, dar o facem deocamdată discret, fără a o transforma în obiectiv. Obiectivul trasat este clar, poziţiile 1-3, dar cu toţii ne gândim la promovare”.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.