RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Jiul Rovinari ţinteşte promovarea în liga a II-a

/ 6 iulie 2011

Îndeplinindu-şi pas cu pas obiectivele de la promovarea în Liga a III-a, Jiul Rovinari este pregătită să atace nivelul următor.

Managerul general al Jiului Rovinari, Constantin Podaru, crede că este momentul potrivit ca echipa rovinăreană să-şi propună mai mult şi la finele sezonului 2011-2012 să sărbătorească promovarea în Liga a II-a: „Am crescut de la an la an. În primul an ne-am propus să ne salvăm de la retrogradare şi am terminat pe locul 9, apoi am vrut să fim în primele zece şi am terminat pe locul 7, iar anul trecut ne-am dorit să încheiem sezonul între primele cinci şi am ocupat locul 4. Am crescut în evoluţii, dar şi în valoarea lotului aşa că acum am putea să ne gândim serios la locul 1 şi la promovare. Primarul Rovinariului îşi doreşte foarte mult să promovăm şi considerăm că suntem pregătiţi să atacăm promovarea”.

Chiar dacă are un obiectiv îndrăzneţ, Jiul Rovinari nu abdică de la principiile pe care şi le impune ca echipă ce se doreşte a fi a oraşului şi a judeţului: „Cred că suntem singura echipă de liga a III-a din Gorj care are în lot doar jucători din Gorj. În plus, toţi jucătorii pe care îi transferăm în această vară, cu excepţia lui Stanciu, care nu este nici el deloc bătrân, au sub 21 de ani”, a mai spus Podaru.

În legătură cu ultimul transfer făcut de rovinăreni, Podaru spune că prin aducerea lui Nae Stanciu, Jiul a dat o lovitură pe piaţa transferurilor: „Am reuşit să transferăm cel mai bun mijlocaş de la liga a III-a din Gorj. Suntem foarte mulţumiţi de acest transfer”, a încheiat oficialul Jiului Rovinari.

 www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.