RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Jiul Rovinari ţinteşte primul succes din deplasare în 2011

/ 31 martie 2011

Victoria obţinută în restanţa cu Minerul Mătăsari le-a redeschis pofta de fotbal jucătorilor de la Jiul Rovinari, care vor să câştige şi în deplasarea de la Berbeşti, acolo unde vor juca în compania celor de la Ghecon Lăpuşata.

„În sfârşit, am spart gheaţa şi am câştigat primul meci după două înfrângeri care au durut mult în debutul returului. Victoria din meciul cu Minerul Mătăsari trebuie să o dublăm cu un succes în deplasare cu Ghecon Lăpuşata. Ştim că nu ne va fi uşor acolo, au un teren mic şi prost, dar trebuie să câştigăm pentru că încă ne gândim la primul loc”, a declarat Gabi Răscol, antrenorul secund al Jiului Rovinari. Echipei gorjene îi vor lipsi la acest meci Fotescu, suspendat după patru cartonaşe galbene, Stoian, care mai are o etapă de suspendare după cartonaşul roşu primit în partida cu CSM Slatina, iar Trofin ar putea alege să rămână doar pe bancă după ce a ieşit uşor accidentat în finalul meciului de marţi.

www.sportingorj.ro

 

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.