RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Jiul Rovinari a trecut de încă o contracandidată la promovare

/ 26 august 2011

Elevii lui Cătălin Trofin au avut o misiune extrem de dificilă în faţa celor de la FC Caracal, dar Jiul Rovinari reuşit să gestioneze mai bine momentele cheie ale meciului şi s-a impus cu 3-0 (1-0).

Oficialii Jiului s-au temut de adversarul întâlnit în runda a doua şi au avut şi de ce, FC Caracal a arătat la Rovinari ca o echipă solidă, cu câţiva jucători cu mare experienţă, printre ei numărându-se şi Frăsineanu şi Nica, dar până la final echipa gorjeană a reuşit să-şi treacă în cont al doilea succes stagional.

Începutul a fost echilibrat, în primele zece minute fiecare echipă trecându-şi în cont câte o ocazie de gol, mai întâi Şoşoi a fost la capătul unei centrări bune a lui Fotescu, dar mingea a fost respinsă în corner, oaspeţii punând în pericol poarta lui Nicolae prin Frăsineanu, al cărui şut din lovitură liberă de la circa 20 de metri a ocolit de puţin buturile. Oaspeţii au fost mai activi, au controlat mijlocul terenului, dar Jiul a deschis scorul în minutul 26, dintr-un penalti obţinut de Daviţoiu şi transformat de Amzucu. Partida a continuat în acelaşi fel şi la reluare, Nica a şutat bine din lovitură liberă, dar Nicolae a fost la post şi a respins în minutul 52. Bugiu, fost jucător la Pandurii II în sezonul trecut, a adunat două cartonaşe galbene în minutul 57 şi a fost trimis la cabine de arbitrul întâlnirii. Oaspeţii s-au adunat şi au continuat să domine jocul ca şi cum nu ar fi fost în inferioritate numerică, dar Jiul a dominat tactic finalul partidei, pe contraatac elevii lui Trofin semănând panică la fiecare incursiune în careul caracalenilor. Daviţoiu a reluat cu capul o centrare a lui Fotescu în minutul 60, dar balonul a ocolit poarta, Lăcătuşu a şutat şi el din interiorul careului fără a-l învinge pe portarul gazdelor în minutul 72, aşa cum s-a întâmplat şi cu Stanciu, trei minute mai târziu. Minutul 76 avea să fie unul care a hotărât soarta partidei, Nica a reluat din interiorul careului o centrare, dar bara din dreapta l-a ocrotit pe Nicolae, la faza imediat următoare, pe contraatac, Fotescu a scos din joben o execuţie magistrală şi l-a executat pe Mogoşanu ducând scorul la 2-0. În finalul meciului, în minutul 88, debutantul Filipescu, bine deschis de Traşcă, a înţepat balonul pe lângă portar şi a stabilit la 3-0 scorul final al unei întâlniri extrem de importantă.

Jiul Rovinari – FC Caracal 3-0 (1-0)

Stadion „Tineretului” Rovinari, spectatori: 200

Au marcat: Amzucu (min. 26 din penalti), Fotescu (min. 77), Filipescu (min. 88)

Jiul Rovinari: Nicolae – Traşcă, Cârciumaru, Amzucu, Daviţoiu (min. 83 Filipescu) – Tudorache, Popescu (min. 65 Rădoi), Stanciu, Ecobici (min. 46 Văcaru) – Fotescu, Şoşoi (min. 70 Lăcătuşu). Antrenor: Cătălin Trofin.

FC Caracal: Mogoşanu – Moşteanu, Mitroi (min. 65 Boboescu), Năuiu, Frăsineanu – Bălmău (min. 70 Dicu), Bugiu, Căpăţînă (min. 50 Bădăuţă), Rada – Nica –  Bârsan (min. 70 Niculescu). Antrenor: Laurenţiu Urâtu.

Cartonaş roşu: Bugiu (min. 57)

 www.sportingorj.ro

 

 

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.