RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Energia – Asesoft se joacă vineri

/ 19 septembrie 2011

Meciul retur dintre Energia şi Asesoft Ploieşti contând pentru optimile de finală ale Cupei României la baschet masculin se va disputa vineri, 23 septembrie, şi nu sâmbătă, aşa cum era programat iniţial.

Propunerea ploieştenilor a fost pe placul lui Slobodan Nikolic, care şi-a dat acordul ca meciul retur să se dispute vineri, cu începere de la ora19:00. Partida tur s-a încheiat cu victoria la limită a ploieştenilor, scor 78-76, condiţii în care returul se anunţă a fi unul extrem de disputat, calificarea putând fi obţinută de oricare dintre cele două formaţii. La meciul de la Târgu Jiu şi-a anunţat prezenţa şi patronul echipei Asesoft Ploieşti, cunoscutul şi controversatul om de afaceri Sebastian Ghiţă.

Oficialii clubului gorjean anunţă că încă mai este posibilă achiziţionarea abonamentelor pentru meciurile echipei de baschet din acest sezon, preţul unui astfel de abonament fiind de 100 de lei, el fiind valabil atât pentru meciurile din campionat cât şi din Cupa României şi play-off sau play-out, după caz.

www.sportingorj.ro

 

Comentează!

3 Comentarii până acum

  • energia_fan spune:

    Ne puteti spune si cand si la ce ora se desfasoare meciul de handbal masculin din etapa a III-a a ligii nationale? se pare ca se va juca Energia-csm satu-mare? multumiri anticipate!

  • fan e spune:

    1. FOARTE RAU !!!! MACAR DACA ERA DE LA 20 , PENTRU CA SUNT LICEE CARE TERMINA ORELE LA 2O . ASA AU MAI PIERDUT CEVA SUPORTERI DEVOTATI !
    2. DAR CLUBUL CE FACE PT. ABONATI!?

  • john spune:

    20:00 Keravnos – Rilski Sportist
    Live Streaming Video Basketball : International Tournaments
    Thursday (22 September) 20:00 (GMT +3)

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.