RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Handbaliştii de la Energia joacă vineri cu Universitatea Cluj

/ 4 mai 2010

Handbaliştii de la Energia vor încheia acest sezon în Liga Naţională cu un meci pe teren propriu, în faţa celor de la Universitatea Cluj, meci programat a se disputa vineri.

Odată cu victoria din penultima rundă de campionat, elevii lui Vasile Stângă au urcat pe locul trei în Liga Naţională şi, pentru a se menţine în această poziţie onorantă, Energia nu are voie să piardă partida cu Universitatea Cluj. Gorjenilor le este suficient şi un rezultat de egalitate la acest ultim meci având în vedere faptul că în disputa pe care o duc pentru ultima poziţie de pe podium cu Ştiinţa Dedeman Bacău, elevii lui Vasile Stângă sunt avantajaţi de rezultatele directe.

Partida de vineri cu Universitatea Cluj se va disputa în Sala Polivalentă din Târgu Jiu cu începere de la ora 18:00 şi va fi urmărită la faţa locului şi de Mihai Marinescu, secretarul general al Federaţiei Române de Handbal.

www.sportingorj.ro

Comentează!

5 Comentarii până acum

  • un fan spune:

    pe secretarul general il cheama Mihai Marinescu, care, mai bine n-ar mai veni, pt k arbitrajele ne-au tocat pe noi iar pe bacau si resita i-a ajutat, iar el, trebuia sa ia masuri.asa ca acum de ce vine? sa se duca la bacau sau resita, echipele lui favorizate de arbitrii! HAI ENERGIA!

    • Laurentiu spune:

      Poate ai dreptate.Dar hai sa uitam ce-a fost urit si sa felicitam echipa si antrenorii si conducerea.Vineri e prilej de sarbatoare.

  • .......... spune:

    multi poate nu vor mai fi de la anul…haideti sa ovationam o munca de un an si sa ii felicitam pentru o realizare fara precedent!

  • un super fan spune:

    Bravo baieti! sunteti super tari! ati batut pe toti! dar la ultimul meci…desi ati batut …ati jucat cam prost…! cel mai prost a jucat florea…ma mir …el de obicei joca extraordinar de bine! va pup!

    • I Love Energia spune:

      eeeeh nu in fiecare zi esti in forma maxima.. atunci a fost florea, data viitoare ar putea fi alt jucator 😛

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.