RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Daniel Băloi: „Putea fi vorba de o nouă tragedie în fotbalul românesc”

/ 19 septembrie 2011

Accidentarea lui Cosmin Băcilă a scos la iveală mari carenţe în organizarea evenimentelor sportive, intrarea ambulanţei pe teren pentru acordarea primului ajutor fiind întârziată de un lacăt pus pe o poartă şi un material promoţional plasat inadecvat.

Oficialii Pandurilor îi acuză pe arbitrii întâlnirii şi observatorii partidei pentru faptul că au dat undă verde începerii jocului deşi nu erau îndeplinite toate condiţiile: „Din punctul meu de vedere, arbitrii şi observatorii ar trebui scoşi din sistem pentru că au trecut cu vederea acele mai importante aspecte în organizarea jocului. Fără a avea un sistem bine pus la punct în cazul incendiilor şi pentru accesul ambulanţei pe terenul de joc nu ar fi trebuit să dea drumul la joc. S-a trecut foarte aproape pe lângă o mare tragedie. Ce s-ar fi întâmplat în cazul în care jucătorul avea nevoie de oxigen? Cu lacăt pe poartă şi fiind nevoie să se dezumfle acel balon publicitar, pentru ca ambulanţa să poată intra pe teren au fost necesare peste patru minute, dar sunt situaţii în care viaţa unui om poate depinde doar de câteva secunde. Putea fi vorba de o nouă tragedie în fotbalul românesc, iar pentru superficialitatea cu care au fost tratate aceste aspecte trebuie ca cineva să răspundă. Că nu dai un fault sau nu ridici fanionul la un offside nu e la fel de important precum asigurarea accesului ambulanţei la suprafaţa de joc”, a acuzat Daniel Băloi, secretarul general al Pandurilor.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.