RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Pandurii, ofensivi dar prudenţi în faţa Mioveniului

/ 11 septembrie 2011

Mioveni a bătut clar pe Gaz Metan, iar medieşenii au aplicat o corecţie Stelei, pe acest raţionament merge Grigoraş când afirmă că Pandurii va avea un meci extrem de greu în faţa celor de la CS Mioveni.

„Ne aşteaptă un meci foarte greu, cu o echipă cu un nou antrenor care la prima sa apariţie pe bancă a bătut fără drept de apel Gaz Metan Mediaşul, echipă ce am văzut că a aplicat o corecţie puternică Stelei. Mai au patru jucători care au câştigat campionate, au jucat prin străinătate, Mărgăritescu, Dică, Neaga, Tănasă, jucători experimentaţi, care pot oricând să-ţi pună mari probleme”, a declarat Grigoraş remarcând calitatea unora dintre adversarii pe care jucătorii săi îi vor avea pe teren luni seara.

Grigoraş spune că dacă pentru CS Mioveni orice punct înseamnă un plus, pentru echipa sa există o singură variantă, cea a victoriei: “Mă aştept ca echipa să dea dovadă de determinare totală şi săptămâna petrecută la Sibiu să se încheie cu un rezultat favorabil. Mă refer doar la victorie pentru că rezultatul de egalitate ar fi pentru noi un eşec. Pentru Mioveni orice punct este binevenit pentru că veneau după o secetă de patru etape în care nu au luat nimic, şi au dat primul gol abia în etapa a cincea. Sunt convins că s-ar mulţumi şi cu un punct, însă, aşa cum îl ştiu pe Ilie Stan, un antrenor ambiţios care şi la Brăneşti a format un grup solid, cu nume puţin sonore, dar care au făcut meciuri foarte bune, echipele sale joacă un fotbal agresiv, în sensul bun al cuvântului şi asta s-a văzut de la primul meci cu Mediaş, unde dacă fluiera arbitrul cu 3 minute mai devreme se încheia 4-0. Şi asta contra unei echipe cu experienţă, care a jucat în cupele europene, cu jucători valoroşi”, a completat tehnicianul echipei gorjene.

www.sportingorj.ro

 

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.