RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Zvonko Milojkovic: „Nici să spui „ori eu, ori el” nu e deloc corect!”

/ 7 septembrie 2011

Noile declaraţii ale lui Petre Grigoraş legate de situaţia lui Vranjes au fost comentate de impresarul acestuia, Zvonko Milojkovic.

“Domne, ce doare adevărul… Grigoraş mai bine să nu mai spună nimic, altfel mai fac şi alte declaraţii şi intră încă 200 de metri sub pământ! E adevărat că a avut un rol important şi că Vranjes şi Stromajer au crescut mult de la venirea lui Grigoraş la Pandurii, dar să spui de fiecare dată asta, parcă e prea mult. Nici să spui „ori eu, ori el” nu e deloc corect!”, a declarat, pentru www.sportingorj.ro, Zvonko Milojkovic. Acesta a mai declarat că nu poate spune ce se va întâmpla cu jucătorul său dacă acesta va primi un răspuns negativ la memoriul său: „Nu ştiu ce va face, răspunsul este la Comisie. Aşteptăm să vedem ce se va hotărî şi apoi vedem vom face. Dacă răspunsul va fi negativ, atunci vom merge la FIFA. Oricum, Pandurii a făcut afaceri bune cu jucătorii aduşi de mine. Au câştigat bani frumoşi cu Vranjkovic, la fel şi cu Jovanovic sau cu Vidakovic. Cu Martinovic nu ştiu, nu comentez. Acolo mi s-a spus că cele două cluburi s-au înţeles, aşa că nu e treaba mea”, a mai spus Zvonko Milojkovic.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.