RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Atenţie, gazonul de pe „Municipal” e ars!

/ 1 septembrie 2011

O mare parte din gazonul Stadionului „Municipal” din Târgu Jiu, proaspăt dat spre utilizare după refacerea suprafeţei de joc din această vară, este arsă.

Oficialii Pandurilor susţin că situaţia este sub control şi că ţin permanent legătura cu Oprişan, a cărui firmă a realizat lucrările, astfel încât gazonul îşi va reveni destul de repede, însă ceea ce se vede acum este îngrijorător.

Dacă faptul că gazonul este ars nu-l îngrijorează prea tare pe antrenorul Petre Grigoraş, care la rândul său spune că astfel de probleme se rezolvă dacă ai oamenii potriviţi şi mereu pregătiţi să intervină atunci când este cazul, tehnicianul Pandurilor se teme de faptul că suprafaţa de joc a început deja să prezinte denivelări: „Faţă de meciul cu FC Braşov, la partida cu CFR Cluj terenul a fost mai denivelat, s-a simţit asta şi la pasele jucătorilor”, s-a confesat Grigoraş imediat după meciul câştigat în faţa ardelenilor.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.