RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Complex al Energiei în faţa echipelor din străinătate

/ 29 august 2011

Antrenorul Energiei, Liviu Andrieş, crede că rezultatele meciurilor susţinute de echipa sa în turneul de la Novi Sad trebuie privite din mai multe unghiuri.

Tehnicianul târgujian îşi apără echipa spunând că orice absenţă în lot este resimţită puternic în jocul echipei: “A fost destul de greu să jucăm la acest turneu la care nu l-am putut folosi pe Ilieş, care a fost la perfuzii din cauza unei răceli puternice şi pe care l-am luat cu noi în speranţa că va putea juca, dar care nu a putut juca, sau pe Dragomir, care a rămas acasă din cauza durerilor la spate. În plus, nici pe Asoltanei nu l-am putut folosi în în ultimul meci. Este clar, şi am mai spus-o, suntem o echipă care poate juca bine câtă vreme suntem în efectiv complet, dar dacă ne lipsesc unul, doi sau mai mulţi jucători avem probleme serioase”, a declarat Liviu Andrieş pentru www.sportingorj.ro. În acelaşi timp, Andrieş nu doreşte să-şi cocoloşească jucătorii acuzându-i de faptul că se pierd mult prea uşor în faţa unor adversari din străinătate: “Avem o problemă atunci când jucăm în faţa unor echipe din străinătate. Am văzut asta în urmă cu câţiva ani, atunci când am jucat pentru prima dată în cupele europene, dar, din păcate şi acum. Nu înţeleg de ce se pierd, de ce au acest complex în faţa străinilor… Nu înţeleg cum au uitat să joace handabal în cinci zile. Au jucat foarte bine în turneul de la Cluj, iar în primul meci de la Novi Sad au evoluat atât de timoraţi. Rădulescu, de exemplu, la Cluj a fost cel mai bun portar al turneului, iar la meciul cu Jugovic Kac abia de a apărat trei mingi într-o repriză”, a explicat antrenorul echipei de handbal Energia Pandurii Târgu Jiu.

www.sportingorj.ro

Comentează!

3 Comentarii până acum

  • energia_fan spune:

    dle Constantinescu, v-as ruga sa va interesati daca mai este posibil sa se desfasoare „Cupa Energia” la handbal in acest week-end (2-3 sept 2011), asa cum s-a vorbit mai demult! S-a spus ca cu o saptamana inaintea inceperii campionatului va avea loc Cupa Energia, iar acum vad ca nimeni nu mai zice nimic.

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.