RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Pandurii n-a reuşit să învingă la Sibiu

/ 27 august 2011

După un joc extraordinar în faţa celor de la CFR Cluj, Pandurii a revenit la ritmul de dinainte de acel joc şi la Sibiu a jucat din nou o singură repriză, scorul de 0-0 datorându-se în mare măsură portarului Mingote.

Prima repriză a fost dominată de Pandurii, dar elevii lui Grigoraş nu au reuşit să se apropie prea periculos de poarta sibiană. Prima ocazie a venit abia în minutul 29, Lemnaru a scăpat singur spre poarta Sibiului, dar Dănălache a ieşit la 25 de metri şi a respins. Cel mai periculos om pentru Dănălache a fost însă coechipierul său Apostol, acesta trimiţând cu capul în transversală după o reluare a lui Băcilă la centrarea lui Stromajer în minutul 31, un minut mai târziu Mingote având prima sa intervenţie salvatoare ieşind la marginea careului pentru a-l bloca pe Coman.

Primele zece minute ale reprizei secunde au fost extrem de animate, jocul mult mai alert decât cel din prima parte aducând şi mai multe ocazii la cele două porţi. Lemnaru a şutat din unghi în minutul 47, dar Dănălache a respins, Mingote făcându-se şi el remarcat două minute mai târziu la şutul lui Matei, fază după care, pe copntraatac, Stromajer a şutat în plasa laterală. Stromajer a cerut penalti în minutul 52 la un duel cu Forika, iar peste un minut Vranjes a şutat pe lângă poartă din lovitură liberă de la 25 metri. A fost ultima zvâcnire a Pandurilor într-o repriză secundă catastrofală, doar intervenţiile extraordinare ale lui Mingote făcând ca tabela să nu se modifice. Matei l-a întins serios pe portarul portughez în minutul 56 cu un şut la rădăcina barei, Mingote respingând în corner. Peste două minute, Chiricheş a pierdut copilăreşte un balon la mijlocul terenului, Dâlbea a şutat, dar Mingote a respins, apoi balonul a ajuns la Matei care a trimis spre poarta goală, dar Chiricheş a reuşit să scoată de pe linia porţii răscumpărându-şi greşeala. La cornerul ce a urmat, Beza a şutat din 10 metri, dar Mingote a respins spectaculos, la fel cum a fpcut-o şi în minutele 72 şi 78 la şuturile lui Dâlbea şi Antohi, portughezul fiind omul meciului de la Sibiu graţie acestor parade senzaţionale.

Voinţa Sibiu – Pandurii Târgu Jiu 0-0 (0-0)

Stadion “Municipal” Sibiu, spectatori: 4.000

Voinţa: Dănălache – Forika, Apostol, Grigore – Bunea, Dâlbea, Beza, Tătar – I. Matei (min. 74 Antohi), Coman (min. 60 Neguţ), Popa (min. 81 Cigan). Antrenor: Alexandru Pelici.

Pandurii: Mingote – Viera, Chiricheş, Cardoso, Vlad – Voiculeţ (min. 69 Cristea), Pintilii, Vranjes – Băcilă (min. 72 Batin), Lemnaru (min. 79 Nistor), Stromajer. Antrenor: Petre Grigoraş.

Cartonaşe galbene: Popa (min. 46), Bunea (min. 87) / Băcilă (min. 60), Vlad (min. 90)

Arbitri: Florin Mihai Marcu – Dorin Mudura, Iulius-Radu Timar. Rezervă: Claudiu Ştefănuţi.

 www.sportingorj.ro

 

Comentează!

5 Comentarii până acum

  • GORJ spune:

    E bun si 1 punct, sa fim realisti am jucat execrabil in R2!!! felicitari Mingote!!!!!

  • mihai spune:

    cel mai ordinar blat posibil …..

  • cristi spune:

    cand vor aparea meciurile tari nu stiu daca grigoras va fi cel mai tare din oras.Incepe sa semene cu ciubotariu ca atitudine iar jucatori mai au un pic si-l iau la ture pe grig……….jenanta atitudinea antrenorului,jenanta si a jucatorilor….
    viitorul suna sumbru,se naste o cloaca ca pe vremea lui piti si orac…..forta pariuri si loterie…

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.