RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Pandurii II nu se sperie de Mureşul Deva

/ 22 august 2011

Echipa a doua a Pandurilor va juca în faza a IV-a a Cupei României contra celor de la Mureşul Deva, însă oficialii echipei gorjene spun că vizează victoria şi calificarea în turul următor.

Robert Bălăeţ, directorul sportiv al Pandurilor, crede că tinerii jucători de la Pandurii II au mari şanse de a merge mai departe dacă vor aborda foarte serios partida chiar dacă adversarii von dintr-un eşalon superior: „Jucăm contra unei echipe de Liga a II-a, aşa că nu va fi deloc un meci uşor, însă noi îl vom trata cu seriozitate. Chiar dacă noi jucăm într-un eşalon inferior şi vom avea şi jucători de 16-17 ani în echipă, consider că trebuie să pornim de la ideea că trebuie să câştigăm acest meci. Dealtfel, noi mergem la fiecare meci cu obiectivul de a-l câştiga”, a spus oficialul Pandurilor. Bălăeţ a mai spus că Grigoraş va trimite şi de această dată 4-5 jucători la echipa a doua: „Mai mult ca sigur Pandurii II va primi întăriri şi de la prima echipă, aşa cum s-a întâmplat şi până acum, însă vom ştii cu siguranţă care vor fi acei jucători doar după disputarea meciului cu CFR Cluj. Ar putea fi trimis la acest meci şi Maxim, căruia i-a sosit cartea verde”, a mai spus Bălăeţ.

Partida dintre Pandurii II Târgu Jiu şi Mureşul Deva, contând pentru faza a IV-a a Cupei României la fotbal, se va disputa marţi, de la ora 17:30, pe terenul sintetic din cadrul Complexului „Municipal” din Târgu Jiu.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.