RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Reorganizare la Pandurii II

/ 5 iulie 2011

Pandurii II tinde să devină echipa de care a avut nevoie prima echipă a târgujienilor, adică o adevărată pepinieră.

Conducerea Pandurilor a ajuns la o înţelegere cu cei de la Rovinari şi vor disputa meciurile de pe propriul teren pe stadionul „Tineretului”: „Echipa a doua a Pandurilor va exista şi va juca la Rovinari. Am discutat cu domnul Podaru şi vom juca şi noi pe Stadionul Tineretului pentru că mulţi dintre jucători s-au plâns de dureri la tendoane datorită sinteticului. În perioada de iarnă, când terenurile vor fi grele, pentru a nu strica terenul de acolo voim juca şi la Târgu Jiu, pe sintetic”, a declarat Marin Golea. Acesta a confirmat faptul că echipa va fi alcătuită doar din jucători foarte tineri: “Intenţionăm să jucăm cu o echipă formată din jucători sub 21 de ani pentru că ne propunem să creştem copii pentru echipa mare. În sezonul viitor vom avea şapte jucători de la echipa de juniori născuţi în 1992, dar şi alţii născuţi după acest an, chiar şi din 1995”.

Banca tehnică i-a fost încredinţată tot lui Florin Bejinariu, care a încheiat şi sezonul trecut ca principal al pandurlor mici, însă acum va fi obligat să lucreze după “normele” dictate de Grigoraş: “Florin Bejinariu va lucra în mod direct cu Grigoraş, va urma acelaşi mod de pregătire ca la echipa mare şi va implementa la Pandurii II acelaşi sistem de joc ca la prima echipă”, a mai spus Marin Golea.

Cei de la Pandurii II încearcă acum să rezolve situaţia contractuală a unor jucători, Bugiu, Bertea, Găman şi Bănică având contracte care expiră pe 13 decembrie: “Am dori să aşezăm lucrurile cum trebuie pentru a nu mai plăti noi salariile mari”, a mai spus Golea lăsând să se înţeleagă că la Pandurii II vor fi de acum salarii mult mai mici. În funcţie de rezolvarea acestor problemele, reunirea lotului ar urma să se facă joi, iar pentru cantonament există două variante, Rânca şi Herculane.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.