RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Lipsă de pregătire sau de concentrare? Stromajer merge pe a doua variantă

/ 17 august 2011

Căderea din a doua parte a jocului cu Dinamo a fost un deja-vu pentru suporterii Pandurilor, care au mai avut de suportat o diferenţă asemănătoare de la o repriză la alta şi în meciul cu FC Braşov.

Faptul că Pandurii nu joacă deocamdată decât vreme de o repriză, lucru care s-a întâmplat şi în prima rundă, atunci însă fiind vorba de o primă repriză foarte slabă, este pus de Stromajer pe seama lipsei concentrării jucătorilor echipei gorjene: „Eu văd lipsa de concentrare, e o chestie psihică, nu fizică pentru că la Ceahlăul am jucat bine în repriza a doua. Îmi este greu să explic de ce jucăm bine doar o repriză. Poate e începutul campionatului şi de aceea ne mai trebuie puţin timp. Încă e început de campionat. O echipă începe să joace bine după etapa 6-7, alţii cad după etapa a şasea cum am făcut noi cu Cârţu. Ne mai trebuie puţin timp să redevenim ce am fost”, a declarat Stromajer. Solvenul mai spune că Pandurii a avut şi ghinionul de a nu reuşi să concretizeze niciuna dintre bunele situaţii avute în prima parte a întâlnirii cu Dinamo: „Fiecare meci mergem să-l câştigăm. Aşa am făcut şi cu Dinamo, nu am mers să închidem jocul şi să mergem la 0-0. Am avut ocazii, iar dacă marcam, altul era meciul… Noi fiecare meci mergem la victorie”, a mai declarat atacantul Pandurilor.

 www.sportingorj.ro

 

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.