RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Voinea a jucat pentru Gloria Bistriţa în amicalul cu FCM Târgu Mureş

/ 8 august 2011

Tânărul atacant Albert Voinea a ajuns la Gloria Bistriţa, el evoluând în weekend pentru echipa condusă de Nae Manea în meciul câştigat cu 2-1 în faţa celor de la FCM Târgu Mureş.

„Voinea a jucat deja un amical pentru Gloria Bistriţa, am înţeles că s-a descurcat bine acolo. Mă bucur pentru el şi sper să rămână acolo pentru un împrumut pe un an cu opţiunea să îl luăm înapoi în orice perioadă de transfer. E bine pentru el să joace, este tânăr şi are nevoie de jocuri în picioare. Jucând la Divizia B, ca şi Vlad, poate creşte. Noi ne punem mari speranţe în Voinea şi ne dorim să revină cât mai repede în cadrul echipei noastre”, a declarat preşedintele executiv al Pandurilor, Eugen Pârvulescu, despre viitoarea destinaţie a lui Albert Voinea.

Voinea a fost în această vară în cantonament cu echipa naţională under 19 a României, însă nu a fost oprit de selecţionerul Lucian Burchel pentru meciurile Campionatului European desfăşurat în urmă cu două săptămâni în ţara noastră.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.