RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Pandurii Târgu Jiu – Gloria Bistriţa 0-0 (0-0) – LIVE TEXT

/ 11 martie 2011

Pandurii joacă pentru a doua oară de la reluarea campionatului şi prima dată un meci pe teren propriu, la Drobeta Turnu Severin, partida cu Gloria Bistriţa fiind considerată drept una capitală pentru echipa gorjeană.

Pandurii Târgu Jiu – Gloria Bistriţa 0-0 (0-0)

Stadion „Municipal” Drobeta Turnu Severin, spectatori: 1.000

Pandurii: Mingote – Matei, Viera, Chiricheş, Grecu – Voiculeţ, Pintilii (min. 81 Brata), Nistor – Apostu, Lemnaru (min. 82 Avramescu), Vranjes. Antrenor: Petre Grigoraş.

Gloria Bistriţa: Albuţ – Achim, Corrallo, Tudose, Tafasso – Mărginean – Mandea (min. 56 Keita), Anton, Băjenaru (min. 80 D Agostino), C. Petre (min. 73 I. Iordache) – Cavalli. Antrenor: Nae Manea.

Cartonaşe galbene: Voiculeţ / Keita

Arbitri: T. Crăciunescu – Ad, Ghinguleac, Fl. Stănescu.

Filmul meciului:

Min. 2: Cavalli trimite un şut la colţul lung din afara careului de 16 metri, dar mingea trece pe lângă poartă.

Min. 9: Vranjes, bine deschis în careul bistriţean, centrează dezamăgitor, în braţele lui Albuţ.

Min. 10: Vranjes a întors foarte bine pentru Nistor la marginea careului dar şutul mijlocaşului Pandurilor a trecut la o palmă de stâlpul porţii lui Albuţ.

Min. 17: Centrare a lui Nistor reluată cu capul de Lemnaru, fără probleme pentru portarul Gloriei.

Min. 19: Voiculeţ beneficiază de o Lovitură liberă de la 26 de metri lateral stânga, dar mingea trece peste poartă.

Min. 27: Acţiune pericoloasă a Gloriei cu minge întoarsă de Băjenaru pentru şutul de la 11 metri a lui Cavalli, mingea trecând însă puţin peste poartă.

Min. 36: Reluare acrobatică, din foarfecă, a lui Apostu de la 11 metri însă direct în braţele lui Albuţ.

Min. 47: Şut Vranjes din lovitura liberă de la 30 de metri pe lângă poartă.

Min. 55: Cea mai mare ocazie a meciului vine de la Voiculeţ, care a centrat perfect pentru Vranjes, bosniacul reluând cu capul din 7 metri pe lângă poartă.

Min. 67: Grecu i-a luat faţa lui Keita, acesta l-a oprit cu mâna iar Teo Crăciunescu a indicat punctul cu var. Voiculeţ a executat slab şi Albuţ a respins.

Min. 88: Nistor a trimis cu capul din 8 mtetri dar Corrallo a respins, tot cu capul de pe linia porţii.

Min. 90: Brata a executat o lovitură liberă de pe linia careului de 16 metri, dar Albuţ a blocat în faţa liniei porţii.

Comentează!

7 Comentarii până acum

  • gorj spune:

    ja-vra de grigoras a urlat toata saptamana ca nu are toti jucatorii valizi si el e praf ca antrenor!!!! pleaca dreq de soldovean obosit!!!! ne fausi iarasi de ras cu jocu tau de 2 bani!!!! parca erau beti toti pe teren!!!

    • PPK spune:

      Bha tu la ce meci te uitasi mha nebunule..daca si Grigoras e slab atunci nu mai e nimeni antrenor..cu ce e de vina el ca Voiculet nu o baga in poarta de la 11m..Daca nu venea Grigoras pana acum aveam mai putine pnct decat Sportu…asa ca taci si veziti de treaba ta nebunule care esti!!!

      • gorj spune:

        de ce pixu meu e ba antrenor sa frece miaua sau sa ii invete pe astia sa execute un penaltz, esti prost rau la fel ca grigoras!!!

    • atdi spune:

      Eu cred ca esti bolnav … psihic.

      • PPK spune:

        Bha tu creca nu esti normal pe bune…ata am de zis…la ce comenturi lasi plm cred ca nu ai habar de fotbal si cu ce se mananca el !!!

        • atdi spune:

          In caz ca nu ai observat, nu era pentru tine comentariul. Si din punctul meu de vedere Grigoras e cel mai bun antrenor pe care l-a avut Pandurii.

  • gorj spune:

    ce dreq a jucat pandurii, ba voi sunteti bolnavi cu capu sau sunteti obsedati!!!! ce am jucat cu gloria a fost penibilitate de meci!!!! suntem vai de steaua noastra LIGA2 scrie pe noi fara discutie, mi se rupe daca au jucat perfect ba pampalailor punctele sunt importante, ATAT!!! In rest egal cu yero ca au avut ocazii!!!

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.