RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Soarta baschetului amânată în continuare

/ 27 iunie 2011

Mult aşteptata sedinţă în care trebuie anunţate şi aprobate bugete echipelor de handbal şi baschet se tot amână aşa că soarta echipei de baschet Energia Rovinari rămâne incertă.

Dacă cei din conducerea echipei de handbal au reuşit să convingă investitorii şi Energia Pandurii este deja înscrisă în Liga Naţională şi a trimis federaţiei şi confirmarea participării în Cupa Cupelor, starea echipei de baschet este încă o necunoscută: „Domnul director Trotea a trebuit să plece până la Bucureşti, însă cred că va reveni repede la Târgu Jiu. Cred că în maxim două zile vom şti exact ce facem cu secţia de baschet de la Energia”, a declarat Ion Surdu, preşedintele clubului Energia.

Situaţia este cu atât mai îngrijorătoare cu cât data limită pentru înscrierea echipei în campionatul Diviziei A de baschet masculin se apropie, aceasta fiind fixată de federaţie pe 4 iulie.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.