RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Fanii baschetului din Târgu Jiu nu vor să lase Energia să moară

/ 21 iunie 2011

Veştile legate de continuitatea echipei de baschet Energia Rovinari în Divizia A nu sunt tocmai îmbucurătoare, finanţatorii nefiind convinşi încă de faptul că acei bani merită să fie investiţi în baschetul gorjean.

Dorind să-i convingă pe cei care deţin forţa financiară de a ajuta Energia să-şi continue drumul în prima divizie, suporterii Energiei au decis să se întâlnească în această seară, de la ora 19:00, pe terenurile de baschet din incinta Complexului Municipal din Târgu Jiu.

Principalul susţinător financiar al echipei de baschet, Complexul Energetic Rovinari, ezită încă să continue aă ajute şi această ramură a clubului Energia, o decizie finală urmând a fi luată în această săptămână. În cazul în care CER va decide să nu mai finanţeze secţia de baschet a clubului gorjean, această echipă ar putea să dispară de pe scena baschetului românesc după doar trei ani de activitate la nivelul Diviziei A, însă există zvonul că o urmă de speranţă ar exista şi în acest caz dacă la echipă ar investi fie compania SUCCES Nic Com, fie Complexul Energetic Turceni.

Cert este că pe data de 4 iulie expiră termenul în care cluburile mai pot depune cererile de înscriere a echipelor în Divizia A.

www.sportingorj.ro

Comentează!

3 Comentarii până acum

  • fan spune:

    E 19.24 ! Multumim d-le adm.pt informatie dar pt.noi e prea tarziu!! Nu suntem din oras si atunci nu avem cum sa ajungem la intalnirea fanilor!
    Ar fi trebuit sa fiti mai promt tinand cont ca cei care viziteaza cel mai mult acest site si comenteaza sunt iubitorii baschetului!… SAU NU INTELEGE NIMENI CA BASCHETUL ARE SUPORTERI PATIMASI SI DIN AFARA ORASULUI TG.-JIU!?

  • çosty spune:

    Căte echipe din România și nu numai și-ar dori asemenea suporteri.
    CINSTE VOUĂ

  • done spune:

    multumesc pentru informatia (acum) total inutila! 🙂 probabil ca nu sunteti multumit ca cele mai comentate articole sunt cele legate de baschet. daca echipa asta dispare… multe nu vor mai avea nicio importanta… unul ar fi acest site care va pierde multi cititori

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.