RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Grigoraş: „Hotărârea era luată. Aş fi refuzat!”

/ 8 iunie 2011

Petre Grigoraş a dovedit tărie de caracter şi a ales să continue proiectul alături de Pandurii chiar şi în condiţiile în care Gigi Becali l-a tatonat lăsând impresia că şi-l doreşte la Steaua.

„Hotărârea era luată. Aş fi refuzat! Atâta vreme cât managerul general al echipei era de mai multe săptămâni prin Italia căutând antrenor, ar fi fost greu să lucrez cu cineva care şi-ar fi dorit pe altcineva şi care are o influenţă destul de mare acolo. Nu am nimic cu Mihai Stoica, nici dânsul nu cred că are nimic cu mine, dar avem alte idei de joc, de fotbal. În plus, atâta timp cât nu primeşti nici măcar un telefon de complezenţă , chiar dacă o hotărâre de numire a unui alt antrenor era deja luată, m-a făcut să îmi pun problema că nu am ce să caut acolo”, a fost declaraţia prin care Grigoraş şi-a anunţat şi motivat decizia de a continua ca antrenor la Pandurii Târgu Jiu.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.