RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Ultima impresie contează!

/ 20 mai 2011

Grigoraş vrea ca Pandurii să încheie campionatul cu fruntea sus, învingând una dintre cele mai puternice echipe din acest sezon de Liga I.

Tehnicianul Pandurilor este convins de forţa vasluienilor, de dorinţa acestora de a prinde in-extremis un loc în preliminariile Champions League, dar ţinteşte victoria: „Aş vrea să încheiem cu o victorie acest campionat. Ar fi încununarea unei munci care a dat roade. Poate că şi ultima impresie contează. Întâlnim un adversar valoros, Vaslui este echipa cu cei mai mulţi jucători care pot face diferenţa. Wesley, Sânmărtean sau Adailton, jucători puternici şi care atunci când prind o zi bună pot să facă diferenţa. Sigur Vasluiul se va lupta până în ultima clipă pentru a ocupa locul doi. Au şanse pentru că Timişoara are meci cu Dinamo. Orice e posibil, şi sunt convins că ei se gândesc la locul doi”, a declarat Grigoraş.

În aceeaşi idee, că ultima impresie contează, Grigoraş vrea ca Pandurii să joace ofensiv în acest ultim meci al sezonului, să înscrie de mai multe ori decât adversarul şi să ofere spectatorilor un frumos spectacol fotbalistic: „Vom încerca să jucăm aşa cum am făcut cu Steaua sau alte echipe. Nu ne cantonăm în propriul careu şi să încercăm pe contraatac. Vom avea aceeaşi atitudine şi idee de joc. Sper să avem un rezultat favorabil la final. Suntem scăpaţi de o presiune suplimentară, nu depindem de aceste puncte iar asta ar trebui să le dea un imbold şi o libertate mai mare jucătorilor”, a mai spus tehnicianul Pandurilor.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.