RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Resimt lipsa fanilor la Severin

/ 20 aprilie 2011

Pentru Pandurii, arena din Drobeta Turnu Severin a fost una primitoare, dar şi de bun augur pentru gorjeni atâta timp cât acolo s-au câştigat 16 puncte din 18 posibile, însă tribunele goale îi afectează pe jucători.

Secundul Pandurilor crede că dacă în tribune s-ar afla mai mulţi spectatori, jocul echipei sale ar putea fi unul şi mai bun: “Jucăm pentru suporteri meci de meci, dar, din păcate, jucăm la Severin unde spectatorii sunt puţini. Ne-am fi dorit să avem suporterii alături de noi”, a declarat Marian Dinu. Acesta a mai declarat că tribunele pline motivează altfel jucătorii chiar dacă e vorba de susţinători ai echipei adverse, aşa cum s-ar putea întâmpla la următorul meci de la Severin: “Sper ca la meciul cu Steaua să avem stadionul plin chiar dacă nu ar ţine cu noi, dar e altă atmosferă când joci în faţa a 10.000 de spectatori”, a mai spus antrenorul secund al Pandurilor.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.