RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Grigoraş explică revirimentul jucătorilor sub bagheta sa

/ 14 aprilie 2011

Sub comanda lui Grigoraş, Pandurii a cunoscut cea mai mare transformare a jocului prestat de la promovarea echipei în Liga I şi până în prezent, dar şi faţă de ceea ce arăta cam acelaşi lot, dar sub conducerea lui Ionuţ Badea.

Dacă în mandatul lui Ionuţ Badea jocul Pandurilor nu aducea un spectacol deosebit, dar nici puncte prea multe în clasament, în primele 10 etape bilanţul gorjenilor fiind de doar 6 puncte şi 7 goluri marcate, lucrurile s-au schimbat la puţin timp de la instalarea lui Grigoraş. Cu acesta la conducere, Pandurii au jucat până acum 16 partide marcând 22 de goluri şi trecându-şi în cont 24 de puncte. Actualul tehnician al Pandurilor a explicat care este filosofia sa fotbalistică şi de unde vine schimbarea în bine ce se observă şi la nivelul evoluţiei idividuale a jucătorilor: „Am încercat să le redau plăcerea de a juca şi să capete personalitate şi încredere şi chiar şi o anumită libertate de exprimare. Pe mine nu mă bucură să câştig chinuit cu 1-0. Fotbalul nu este matematică şi dacă nu le insufli încredere în propriile calităţi cred că nu ajungi la nici un rezultat”, a declarat Petre Grigoraş.

Antrenorul Pandurilor şi-a trecut în cont pe banca echipei gorjene şi câteva rezultate remarcabile în faţa echipelor cu nume din fotbalul românesc, egaluri în deplasare cu Dinamo, Rapid şi Timişoara şi o victorie pe teren propriu cu CFR Cluj, dar nu trece aceste rezultate drept mari realizări: „Dacă joacă la întreaga capacitate ne batem cu oricine de la egal la egal. Nu mai sunt granzi. Erau înainte de 89, Steaua, Dinamo, Craiova acum s-au mai egalizat valorile şi depind de determinare şi de ce nu şi de şansă”, a mai spus Grigoraş.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.