RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Hidişan, caz închis pentru Grigoraş

/ 16 martie 2011

Mijlocaşul Florin Hidişan nu mai este în vederile lui Grigoraş, a declarat antrenorul Pandurilor, care nu este dispus să tolereze atitudinea afişată de fostul jucător al celor de la UTA.

La conferinţa de presă săptămânală organizată de clubul gorjean, Grigoraş l-a ironizat pe Hidişan: “O noutate. Să ştiţi că a început pregătirile Hidişan, notaţi cu litere de aur: i-a trecut buba. Se antrenează singur, programul şi-l face singur, nu întreabă pe nimeni. Sunt extrem de mulţumit de el, în 2-3 luni se va face bine şi va fi apt pentru joc”, a spus tehnicianul Pandurilor. Acesta a menţionat apoi că subiectul Hidişan este acum unul închis pentru el: “Când vezi astfel de cazuri şi atitudine îţi vine să te dai cu capul de pereţi. Am purtat o discuţie înainte alături de medic, i-a explicat situaţia medicală, dar a ales calea exilului şi a plecat trei zile în altă parte. Acum cred că urmează un program de recuperare dat de acel medic, dar nu ne-a spus. Nici nu m-a interesat, pentru mine este subiect încheiat. Când ai o atitudine vizavi de conducerea tehnică şi a corpului medical, îţi iei liber o lună de zile şi te pregăteşti când vrei tu, nu mai poţi pune baza pe un astfel de jucător”, a completat Grigoraş.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.