RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Hidişan, dat dispărut de Grigoraş

/ 23 februarie 2011

Antrenorul pandurilor, Petre Grigoraş, este indignat de atitudinea lui Florin Hidişan, jucător care acuză o accidentare şi care a plecat fără acceptul său sau al medicului să se trateze în altă parte.

“Hidişan e dispărut fără urmă, nu m-a anunţat ce vrea să facă, de teri zile nu e de găsit. Se pare că s-a dus să se trateze la alţi doctori în alte zări. Va plăti pentru asta! I-am acordat o şansă pentru că are anumite calităţi, a făcut pregătirea dar nu am ştiut că trebuie să-i schimb şi capul. Îmi pare rău pentru el, dacă se simte jignit să vină să-mi ceară socoteală. Fotbal de performanţă nu poţi face cu jucători care atunci când i se înnegreşte unghia sau îţi cad trei fire de păr din cap te duci la doctor. Sunt lucruri peste care el putea să treacă. Din punct de vedere al medicului putea fi apt pentru prima etapă. Dar el pentru mica lui problemă dureroasă la el s-a transformat într-o ruptură, dacă îl întrebaţi vă spune de trei metri de muşchi rupţi. Nu se mai ţine cont de doctor sau antrenor, a spus cuiva din conducere că el se duce să se trateze prin Bucureşti. Îl va costa sigur, deşi mă doare inima că trebuie să fac referate pentru penalizarea, dar plăcerea şi prostia în viaţă se plăteşte, iar la el nu se poate numi plăcere”, a declarat Grigoraş despre situaţia lui Florin Hidişan.

Jucătorul se apără şi a declarat pentru www.sportingorj.ro că el a informat conducerea clubului şi a primit acceptul lui Eugen Pârvulescu de a merge în Bucureşti pentru un consult: “Eu am vorbit luni cu domnul preşedinte executiv Eugen Pârvulescu şi am primit acceptul său de a face un consult medical la Bucureşti. Acum sunt la Bucureşti pentru a face nişte analize medicale. Am vorbit cu preşedintele, cu cine ar fi trebuit să vorbesc?”, a declarat Florin Hidişan.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.