RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Antrenament fără Hidişan şi Grecu

/ 16 februarie 2011

La antrenamentul din această dimineaţă, lotul Pandurilor a fost diminuat de două absenţe, Florin Hidişan şi Constantin Grecu neefectuând antrnamentul alături de colegii lor de echipă.

Dacă în cazul lui Grecu este vorba de o problemă minoră, jucătorul de bandă stânga fiind deranjat de nişte banale bătături, el urmând ca mâine să-şi reia locul în lotul echipei gorjene, în ceea ce-l priveşte pe Hidişan lucrurile sunt ceva mai complicate.

Florin Hidişan acuză dureri musculare în zona inghinală şi medicul echipei spune că e nevoie de analize pentru stabilirea unui diagnostic: “E vorba de nişte dureri musculare. Nu pot spune mai multe acum. El trebuie să facă nişte analize mai întâi”. În acelaşi timp, antrenorul, care îl atenţionase pe Hidişan la începutul pregătirilor că îl vrea apt pe tot parcursul acestora pentru a rămâne în lotul Pandurilor, priveşte accidentarea cu reticenţă: “A făcut buba. Deja? A ţinut-o cam mult…”, a fost reacţia lui Petre Grigoraş.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.