RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Hidişan, în colimatorul lui Grigoraş

/ 15 noiembrie 2010

Faptul că Hidişan nu şi-a revenit deşi se crede că nu a fost vorba de o accidentare serioasă îl deranjează pe Grigoraş, care, după ce a mai avut parte de o experienţă asemănătoare cu Cardoso, îl va trimite pe mijlocaş la un nou control.

La antrenamentul de astăzi al Pandurilor, la un exerciţiu ce trebuia finalizat cu şut la poartă, Hidişan i-a spus antrenorului că nu poate şuta pentru că resimte dureri. Grigoraş a reacţionat dur spunându-i că nu-l crede: „Ce te doare mă? N-ai nimic! După amiază te duci la ecografie şi dacă nu ai nimic te duci acasă!…”, a fost replica dată de tehnicianul echipei gorjene. Hidişan a continuat antrenamentul şutând cu piciorul drept, dar evitând să facă acelaşi lucru şi cu stângul, el finalizând exerciţiul cu pase la portar atunci când trebuia să şuteze cu piciorul stâng.

În mandatul lui Grigoraş, Hidişan a evoluat doar în partidele cu Steaua şi Rapid, câte 66 de minute în fiecare dintre acestea, după partida din Giuleşti mijlocaşul Pandurilor acuzând însă o miozită ce l-a ţinut în afara lotului la jocurile cu FCM Târgu Mureş şi U Cluj.

Accidentat ca şi Hidişan, la meciul cu Rapidul, Ilie Iordache s-a recuperat după ruptura fibrilară suferită şi se antrenează cot la cot cu colegii săi, meciul de vineri contra celor de la FC Braşov putând fi cel al revenirii sale în prima garnitură a gorjenilor.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.