RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Energia, sub deviza “Ori învingem, ori murim!”

/ 10 martie 2011

Partida pe care Energia Rovinari o va juca sâmbătă în compania celor de la CSM Oradea este una mai importantă pentru gorjeni în perspectiva obţinerii unei poziţii favorabile pentru play-out.

Antrenorul Slobodan Nikolic este printre puţinii care mai cred în play-off, dar şi acesta vede meciul cu echipa orădeană ca pe unul de a fi sau a nu fi: „Meciul cu Oradea poate fi considerat ca fiind o ultimă şansă în lupta pentru play-off. Dacă învingem mai putem spera, dacă pierdem spunem adio. De aceea mă bazez pe un joc bun al băieţilor pentru a câştiga şi a rămâne astfel în cursă pentru play-off”.

Cheia pentru obţinerea unui rezultat bun în acest meci pare a fi anihilarea lui Madic, jucătorul de care se teme cel mai mult Slobodan Nikolic: „Ne-am antrenat din greu în zilele dinaintea partidei pentru că ştiu foarte bine ce ne aşteaptă la ora meciului cu Oradea. Această echipă are câţiva jucători maturi, de certă valoare, cu experienţă, iar Mandic este cel mai important dintre ei. Jocul celor din Oradea se bazează pe o apărare foarte agresivă şi contraatac, iar Mandic se poate spune că este cel mai periculos dintre jucători, atât în ofensivă, cât şi în defensivă”, a declarat antrenorul Energiei, ideea acestuia fiind susţinută şi de Silviu Lupusavei: „Au doi-trei jucători care sunt foarte buni în ofensivă şi trebuie să avem grijă cu ei. Dacă avem grijă la Mandic şi Maric, să-i ţinem sub 10 puncte, putem câştiga uşor”.

www.sportingorj.ro

 

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.