RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Energia vrea să continue tradiţia rezultatelor bune cu Steaua Turabo

/ 15 octombrie 2010

Palmaresul întâlnirilor directe dintre Steaua şi Energia Rovinari indică înaintea meciului de sâmbătă un avantaj moral pentru gorjeni, care n-au pierdut niciuna dintre cele patru partide jucate până acum în Divizia A.

Moralul este de partea gorjenilor şi dacă privim din puctul de vedere al ultimelor partide disputate în campionat. În vreme ce elevii lui Slobodan Nikolic au câştigat ultimele două confruntări, în deplasare cu CSM Bucureşti şi acasă cu Poli Iaşi, Steaua a cedat la Oradea.

Antrenorul echipei gorjene, sârbul Slobodan Nikolic, anunţă că echipa sa se va bate pentru victorie la Bucureşti, meciul cu Steaua fiind considerat şi un adevărat examen de maturitate al echipei sale: “Echipa este pe un drum ascendent şi aştept un meci foarte bun la Steaua. Este foarte bine că jucătorii sunt sănătoşi, se antrenează bine şi aştept rezultate bune în următoarele partide. Va fi un meci dificil la Steaua, este o echipă foarte bună, cu un buget foarte mare, dar a pierdut la Oradea, iar eu sunt foarte optimist pentru meciul de la Bucureşti. Este ca o balanţă, să vedem unde suntem şi noi ca echipă, este abia a patra etapă şi putem ne putem testa cu o echipă foarte puternică. Vom vedea care e potenţialul echipei la Steaua în faţa unei echipe tari. Şansele sunt 60-40, însă Steaua nu joacă un baschet prea bun în momentul de faţă”, a declarat încrezător tehnicianul echipei gorjene.

Meciul dintre Steaua Turabo Bucureşti şi Energia Rovinari se va disputa sâmbătă, la Sala Regimentului de Gardă din Bucureşti, cu începere de la ora 20:00 şi va fi arbitrată de Mircea Şerban, Laszlo Bukuresti şi Marius Epure.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.