RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Energia, la mâna contracandidatelor

/ 12 martie 2010

Calificarea Energiei la play-off-ul campionatului de baschet depinde acum nu doar de rezultatele echipei antrenate de Theo Evans, ci mai mult de cele ale contracandidatelor sale.

Cert este faptul că echipa gorjeană nu are voie să piardă niciunul dintre cele două meciuri pe care Energia le va mai juca pe teren propriu în sezonul regulat: „Mai credem în calificarea la play-off. Avem un avantaj în faptul că echipele care luptă pentru acest obiectiv luptă între ele, inclusiv noi, care jucăm cu Oradea şi cu Otopeniul. Cred în continuare că dacă vom câştiga cele două meciuri de acasă şi unul în deplasare ne vom califica în play-off. Suntem totuşi la mâna celorlalte rezultate”, a declarat Theo Evans. Evaluând şansele de a intra între primele opt echipe la finalul sezonului regulat, Evans spune că echipa poate ajunge acolo unde-şi propune şi câştigând doar cele două meciuri de pe teren propriu: „Putem intra în play-off chiar şi dacă nu vom câştiga niciun meci în deplasare, dar asta înseamnă doar noroc pe baza surprizelor care pot să apară. Sper totuşi ca noi să jucăm bine şi să câştigăm şi în deplasare, iar Timişoara sau o altă echipă să se încurce şi să mergem în play-off”, a mai decelarat tehnicianul american al Energiei.

În acest moment Energia este pe locul 10 în clasamentul Diviziei A de baschet masculin, la egaliatate de puncte cu BC Mureş Târgu Mureş, la un punct în spatele Stelei şi a celor de la CSM Oradea, şi la două puncte distanţă de BC Argeş Piteşti.

Clasamentul Diviziei A de baschet masculin

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.