RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Cardoso, incert pentru meciul cu Gloria Bistriţa

/ 9 martie 2011

Brazilianul Cardoso s-a accidentat la meciul cu Dinamo şi există riscul ca el să nu poată fi recuperat până la ora partidei cu Gloria Bistriţa.

Între atâtea probleme legate fie de nelegitimarea jucătorilor transferaţi în această iarnă, fie de starea medicală a unor jucători, Grigoraş are un motiv de bucurie în revenirea lui Pintilii: „În condiţiile astea revenirea lui Pintilii este un câştig, dar este posibil să nu-l pot folosi pe Cardoso, accidentat în partida cu Dinamo care este la potenţial 50 % şi nici pe Băcilă care a suferit o contuzie puternică. Cu atât mai mult aş fi avut nevoie de noile achiziţii. O să-ţi ţin în incubator să-i am apţi la joc. Nu avem alte posibiltăţi şi trebuie să ne luăm toate măsurile”, a declarat antrenorul Pandurilor. Cu toate acestea, Grigoraş crede într-un succes al echipei sale: “Sunt convins că echipa va face tot posibilul şi va câştiga. Aşa presimt eu. Îi simt pe jucători conectaţi şi pregătiţi de această partidă. Doamne fereşte se poate întâmpla orice la această partidă, nu suntem oracolul din Bălceşti să dăm verdicte”, a complatat tehnicianul gorjenilor.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.